Μπακρής ΑΕ

logo

Προϊόντα

phone

Facebook

facebookΕπισκεφθείτε το facebook
και ελάτε σε επαφή με την
Μπακρής ΑΕ
Κέϊκ
Τάρτα Σοκολάτας
tarta-sokolatas-photoΣυνταγή για την πάστα φλόρα
 
  • 1000 gr Murbella Braun (μείγμα για Πάστα Φλώρα)
  • 400 gr Βούτυρο φρέσκο 82% λιπαρά
  • 100 gr Αυγά ολόκληρα (2 τεμάχια)

 

 

Εκτέλεση
Χτυπηστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το "φτερό" μέχρι η ζύμη να ξεκολλήσει από τον κάδο του μίξερ
Βάλτε το μίγμα σε φόρμες για ατομικές τάρτες και ψήστε στο φούρνο
θερμοκρασία φούρνου 1800 C - Χρόνος ψησίματος : ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας

Συνταγή για γκανάζ

  • 500 gr Κρέμα γάλακτος ρευστή
  • 750 gr Σκούρα σοκολάτα 815 Callebaut σε σταγόνες
  • 100 gr Βουτύρο 82% λιπαρά
 
Εκτέλεση
Βράστε την κρέμα γάλακτος
Προσθέστε τη σοκολάτα σε σταγόνες και ανακατέψτε μέχρι οι σταγόνες να λιώσουν τελείως
Όταν κρυώσει το γκανάζ στου 35 0 C προσθέστε το βόυτυρο και ανακατέψτε  μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
 
Τελείωμα
Ρίξτε το γκανάζ μέσα  στις ψημένες τάρτες και βάλτε τις στο ψυγείο για 15 λεπτά να παγώσουν
Διακοσμήστε με ολόκληρα βατόμουρα, ξηρούς καρπόυς ή όπως επιθυμείτε.
 
Ρευστό Κέϊκ Ατομικό (Moelleux)
reysto-cake-photo Γέμιση
Λιώστε :
  • 115 gr Σοκολάτα Κουβερτούρα Fleur de Cao 70%
  • 50 gr Κακαόμαζα Grand Caraque
Προσθέστε :
  • 55 gr Βούτυρο 82%
Προσθέστε  :
  • 225 gr Ρευστή κρέμα γάλακτος 35%
  • 70 gr Νερό
Βάλτε το μείγμα σε σφαιρικές φόρμες σιλικόνης και καταψύξτε

Κέϊκ σοκολάτα
Λιώστε στους 40 0 C
  • 440 gr Σοκολάτα κουβερτούρα Fleur de Cao 70%
  • 200 gr Βούτυρο 82%

Χτυπήστε σε μαρέγκα :
  • 240 gr Ασπράδια αυγού
  • 200 gr Βούτυρο 82%

Προσθέστε :
  • 160 gr Κρόκους αυγού
  • 320 gr TPT αμυγδάλου
  • (160 gr Πούδρα αμυγδάλου-160 gr Ζάχαρη Άχνη)
  • 100 gr Άμυλο
  • 50 gr Κακαό σκόνη Extra Brute
 
Boncake Yogurt
boncake-yogurt-photoΜείγμα για Κέϊκ Γιαούρτι
  • 1000 gr Boncake Yogurt
  • 500 gr Αυγά Ολόκληρα
  • 100 gr Γάλα Φρέσκο
  • 250 gr Σπορέλαιο

 



Υλικά για Κέϊκ με φρέσκο γιαούρτι

  • 1000 gr Boncake Yogurt
  • 500 gr Αυγά Ολόκληρα
  • 125 gr Γιαούρτι Φρέσκο
  • 250 gr Σπορέλαιο
Εκτέλεση
Χτυπήστε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό στη δεύτερη ταχύτητα για 4-5 λεπτά
Βάλτε το μείγμα σε φόρμες για κέϊκ (σε σχήμα της αρεσκείας σας) και ψήστε στους 1800 C για 35 με 45 λεπτά ανάλογα με το βάρος του κέϊκ

Συσκευασία: Κιβώτιο 4 κιλών
 
Yiammi Cake Chocolate
yiammi-cake-cake-chocolate-photoΒασική Συνταγή
  • 1000 gr YIAMMI CAKE CHOCOLATE
  • 375 gr Σπορέλαιο
  • 375 gr Νερό





Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και ανακατέψτε με το "φτερό", στην αργή ταχύτητα για 5 λεπτά
Ψήνουμε στους στους 1800 C για 50 λεπτά περίπου, ανάλογα με το βάρος της φόρμας

Συσκευασία : Σακί 25 κιλών
 
Cheese Cake
cheese-cake-photo
Βασική Συνταγή
  • 2000 gr Νερό
  • 1000 gr μείγμα Cheesecake
  • 1500 gr Τυρί Κρέμα
  • 600 gr Ασπράδια Αυγού
  • 300 gr Ζάχαρη


Εκτέλεση

Βράστε το νερό
Προσθέστε το μίγμα για Cheesecake
Κατόπιν προσθέστε το τυρί κρέμα
Χτυπηστε τα ασπράδια με τη ζάχαρη μαρέγκα και προσθέστε τη στο παραπάνω μείγμα
Επικαλύψτε με γέμιση μαύρο κεράσι

Συσκευασία: Κιβώτιο 15 κιλών
 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 2

Μπακρης ΑΕ | Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, αρτοποιϊας και παγωτού
Δημαρχου Αντώνη Μαργαρίτη 177, Αγ. Ελεούσα - 34100 Χαλκίδα | Τηλέφωνο: 22210 90400 Fax: 22210 62263

Designed by Dvs.gr - Web Hosting Provider!